Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Perezneco Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Panouri fotovoltaice Kyocera
2028
Brand
Kyocera
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Compania Kyocera la fel ca și Sanyo oferă panouri solare japoneze de cea mai înaltă calitate încă din 1976.

Panourile solare Kyocera conțin celule policristaline, având avantajul că produc mai multă energie în intervalul de oră când soarele strălucește cel mai puternic, în comparație cu celulele monocristaline.

Raportul preț-calitate al acestui model este cel mai bun în comparație cu alte panouri, și din această cauză reprezintă produsul de bază al companiei Perezneco.

Kyocera face parte dintre companiile care dețin procesul întreg de producție, astfel toate componentele sunt fabricate în uzinele japoneze, la calitate înaltă conform standardelor japozene, și nu lucrează cu alți furnizori de materie primă.
CONSTRUCÈšIE
Panourile Kyocera sunt asamblate în Cehia. Datorită stratului puternic de sticlă care acoperă stratul de siliciu, și a ramei de metal foarte masiv, panoul solar devine foarte rezistent la șocurile mecanice.
GARANÈšIE
Kyocera oferă 5 ani de garanție mecanică, respectiv 10 și 20 de ani garanție de randament (astfel randamentul panourilor nu vor scădea sub 90%, respectiv 80%). Firma Perezneco este importator direct și în cazul acestui panou solar, și astfel le putem oferi clienților noștri la cel mai scăzut preț.
Mai multe detalii: www.kyocerasolar.com

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura